Finansiella aggregeringsfunktioner

Den här delen beskriver aggregeringsfunktioner för finansiella operationer vad gäller betalning och kassaflöde.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Finansiella aggregeringsfunktioner i dataladdningsskriptet

Finansiella aggregeringsfunktioner i diagramuttryck

Dessa finansiella aggregeringsfunktioner kan användas i diagram.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?