FileTime - skriptfunktion

FileTime-funktionen returnerar en tidsmarkör för datum och tid för den senaste ändringen av filen filename. Om inget filename har angetts, använder funktionen den senast inlästa tabellfilen.

Syntax:

FileTime([ filename ])

Arguments:

Argument Beskrivning
filename

Namnet på en fil, vid behov inklusive sökväg, som en mapp eller webbfildatakoppling.

Example: 'lib://Table Files/'

I det bakåtkompatibla skriptläget stöds även följande sökvägsformat:

• absolut

Example: c:\data\

• relativ till Qlik Sense-appens arbetskatalog.

Example: data\

• URL-adress (HTTP eller FTP), som pekar till en plats på internet eller ett intranät.

Example: http://www.qlik.com