age - skript- och diagramfunktion

Funktionen age returnerar åldern vid tidpunkten för timestamp (i fyllda år) för någon som är född på date_of_birth.

Syntax:  

age(timestamp, date_of_birth)

Kan vara ett uttryck.

Return data type: numeriska

Arguments:  

Argument Beskrivning
timestamp Tidsmarkören, eller uttrycksresultatet som tidsmarkör, som antalet fyllda år ska beräknas fram till.
date_of_birth Födelsedatum för personen vars ålder beräknas. Kan vara ett uttryck.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?