Grundläggande aggregeringsfunktioner

Grundläggande aggregeringsfunktioner är en grupp av de vanligaste aggregeringsfunktionerna.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Grundläggande aggregeringsfunktioner i dataladdningsskriptet

Grundläggande aggregeringsfunktioner i diagramuttryck

Aggregeringsfunktioner för diagram kan endast användas på fält i diagramuttryck. Argumentuttrycket för en aggregeringsfunktion får inte innehålla en annan aggregeringsfunktion.