Steg för steg – Publicera en app till molndriftsättningar

PÅ DEN HÄR SIDAN

Steg för steg – Publicera en app till molndriftsättningar

I det här exemplet får du ser hur du publicerar en app till molndriftsättningar. I det här exemplet använder din organisation två molndriftsättningar. Din administratör har angett egenskaper för både taggarna och molnhubbarna. Du måste publicera din app med taggar för att kunna distribuera den till molndriftsättningarna.

Förutsättningar

Uppgifter

• Publicera Beginner's tutorialmed taggarna Region1 och Region2 till två molndriftsättningar.

Publicera Beginner's tutorial med Region1- och Region2-taggar

Gör följande:

1. Högerklicka på Beginner's tutorial och välj Publicera i din hubb.
  2. Välj en ström i listrutan Strömnamn.
  3. Klicka på Hantera.
  4. Välj driftsättningar i listrutan och välj värdet Region1.
  5. Upprepa det förra steget för att lägga till Region2.
  6. Klicka på Tillämpa.
  7. Klicka på Publicera.

Appen publiceras till strömmen och distribueras även till de två molndriftsättningarna. Apparna visas i delavsnittet Appar i Management Console, på fliken Mellanlagrade. För att göra appen tillgänglig för hubbanvändare måste huvudadministratören tilldela appen till ett hanterat utrymme.