GetObjectMeasure - diagramfunktion

GetObjectMeasure() returnerar namnet på måttet. Index är ett valfritt heltal som anger måttet som ska returneras.

Observera:

Du kan inte använda den här funktionen i ett diagram på följande platser: titel, underrubrik, fotnot, referenslinjeuttryck.

Observera:

Du kan inte referera till namnet på en dimension eller ett mått i ett annat objekt med Object ID.

Syntax:

GetObjectMeasure ([index])

Example:

GetObjectMeasure(1)

Om du vill returnera namnet på en dimension använder du funktionen GetObjectField istället.