Göra val i etiketter

Du kan klicka på dimensionens etiketter för att göra val. När dimensioner är grupperade eller staplade markeras hela gruppen eller stapeln.

Val av åren 2011, 2012 och 2013 i stapeldiagram med etiketter. Klicka på valfritt år för att välja hela gruppen

Bar chart with a label selected.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?