Redigera urvalen

Du kan ändra urvalen under dataanalysen. Du ändrar urvalen i urvalsraden.

Gör följande:

1. Växla till arkvyn.

2. I urvalsraden ovanför arket klickar du på det urval som du vill redigera.

Ett popup-fönster med urvalet visas.

3. I popup-fönstret väljer du de värden du vill lägga till eller rensa.

Du kan söka i och filtrera dina urval med specialtecken, operatorer, jokertecken och metoder som beskrivs i Söka inom urval eller visualiseringar.

4. Bekräfta ditt val.

Urvalet uppdateras.