HideSuffix

Alla fältnamn som avslutas av denna textsträng kommer att döljas på samma sätt som systemfälten. Detta är en användardefinierad variabel.

Syntax:  

HideSuffix

Example:  

set HideSuffix='%';

 

Satsen medför att fältnamn som avslutas av ett procenttecken inte kommer att visas i fältnamnslistorna om systemfälten är dolda.

See also:

 

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?