HidePrefix

Alla fältnamn som inleds av denna textsträng kommer att döljas på samma sätt som systemfälten. Detta är en användardefinierad variabel.

Syntax:  

HidePrefix

Example:  

set HidePrefix='_' ;

 

Satsen medför att fältnamn som börjar med ett understrykningstecken inte kommer att visas i fältnamnslistorna om systemfälten är dolda.

See also:

 

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?