NullAsNull

Med NullAsNull-satsen upphävs konvertering av NULL-värden till strängvärden som dessförinnan har ställts in med NullAsValue-satsen.

Syntax:

NullAsNull *fieldlist

Satsen NullAsValue kan slås på eller av flera gånger i skriptet med hjälp av en NullAsValue- eller NullAsNull-sats.

Arguments:

Argument Beskrivning
*fieldlist En kommaavgränsad lista över fält för vilka NullAsNull ska aktiveras. Genom att använda * som fältlista anger du alla fält. Jokertecknen * och ? är tillåtna i fältnamn. När jokertecken används som delar av fältnamn är det ibland nödvändigt att sätta fältnamnen inom citationstecken.

Example:

NullAsNull A,B;

LOAD A,B from x.csv;

See also: