FirstWeekDay

Heltal som definierar vilken dag som ska användas som den första dagen i veckan.

Syntax:  

FirstWeekDay

Som standard använder Qlik Sense-funktioner måndag som den första dagen i en vecka. Följande värden kan användas:

  • 0 (= Måndag)
  • 1 (= Tisdag)
  • 2 (= Onsdag)
  • 3 (= Torsdag)
  • 4 (= Fredag)
  • 5 (= Lördag)
  • 6 (= Söndag)

Examples:  

Set FirstWeekDay=6; //(set Sunday as the first day of the week)

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?