Filfunktioner

Filfunktionerna (finns endast i skriptuttryck) returnerar information om tabellfilen som för närvarande läses. Funktionerna returnerar NULL för alla datakällor utom tabellfiler (undantag: ConnectString( )).

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.