lastworkdate - skript- och diagramfunktion

Funktionen lastworkdate returnerar det tidigaste slutdatumet för att uppnå no_of_workdays (måndag-fredag) med början vid start_date med hänsyn till alla eventuella holiday. start_date och holiday ska vara giltiga datum eller tidsmarkörer.

Syntax:

lastworkdate(start_date, no_of_workdays {, holiday})

Return data type: dual

Arguments:

Argument Beskrivning
start_date Startdatum som ska utvärderas.
no_of_workdays Antalet arbetsdagar som ska uppnås.
holiday

Ledighetsperioder som ska undantas från arbetsdagar. En ledighetsperiod anges som ett startdatum och ett slutdatum, avgränsade med kommatecken.

Example: '25/12/2013', '26/12/2013'

Du kan ange fler än en ledighetsperiod, avgränsade med kommatecken.

Example: '25/12/2013', '26/12/2013', '31/12/2013', '01/01/2014'