wildmatch - skript- och diagramfunktion

Funktionen wildmatch jämför den första parametern med alla de följande och returnerar antalet uttryck som matchar. Den tillåter användning av jokertecken ( * och ?) i jämförelsesträngarna. Jämförelsen är inte skiftlägeskänslig.

Syntax:  

wildmatch( str, expr1 [ , expr2,...exprN ])

 

Tips: Om du vill använda en jämförelse utan jokertecken, ska du använda match eller mixmatch-funktionerna.

Hjälpte den här informationen?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?