mixmatch - skript- och diagramfunktion

Funktionen mixmatch jämför den första parametern med alla de följande och returnerar antalet uttryck som matchar. Jämförelsen är inte skiftlägeskänslig.

Syntax:  

mixmatch( str, expr1 [ , expr2,...exprN ])

 

Tips: Om du vill använda skiftlägeskänslig jämförelse använder du funktionen match. Om du vill använda ej skiftlägeskänslig jämförelse och jokertecken använder du funktionen wildmatch.

Hjälpte den här informationen?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?