Hantera appar

När du har skapat och byggt en app med de ark och visualiseringar du vill att den ska ha kanske du vill finjustera den för att göra den lättare att använda och mer effektiv, inte bara för dig själv utan även för andra.

Du kan till exempel:

• Tillämpa applayout (logotyp och rubrik)

• Skapa återanvändbara originalelement (visualiseringar, dimensioner och mått)
  • Lägga till bokmärken för att hålla reda på viktiga och intressanta dataval och -kopplingar
  • Ändra appens titel och beskrivning och lägga till en miniatyrbild till den
  • Publicera dina egna appar
  • Flytta dina egna publicerade appar mellan strömmar
Observera:

Du kan skapa, utveckla och konsumera (visa) appar i Qlik Sense Enterprise-hubben. Du kan bara konsumera appar i molnhubben.