Skript för nybörjare

Kom igång med grunderna för skriptskrivning för att kunna ladda och manipulera data i Qlik Sense.

Vi utgår ifrån att du är bekant med grunderna i Qlik Sense. Du vet hur du gör val och tolkar resultaten av dina val.

Några av ämnena som ingår i introduktionskursen:

• Läsa in data
  • Redigera skript
  • Omvandla data

När du har slutfört introduktionskursen bör du ha en god förståelse av de grundläggande steg som är inbegripna i att skapa skript i Qlik Sense.

Observera:

Innan du börjar:

1. Ladda ner paketet med introduktionskursen och packa upp dess innehåll till din dator.
  2. Läs README-filen.

Introduktionskurspaketet

Introduktionskurs – Skript för nybörjare