Återanvända visualiseringar med en originalvisualisering

Du kan skapa en originalvisualisering som du sedan kan återanvända. Den som använder en publicerad app kommer åt originalvisualiseringar men kan inte förändra dem.

Anteckning om informationDu kan bara skapa originalvisualiseringar när du arbetar med en opublicerad app. Visualiseringar med Diagramförslag aktiverat kan inte omvandlas till en originalvisualisering.
  1. När du redigerar ett ark drar du en visualisering från arket till originalelementen.

Om du har gett visualiseringen en rubrik, läggs den automatiskt till som namnet på originalvisualiseringen.

2. Lägg till ett namn, eller ändra namnet, om du vill.
  3. Ange en beskrivning för visualiseringen (valbart).
  4. Lägg till taggar (valbart).
  5. Klicka på Lägg till.

Visualiseringen har nu sparats på fliken med originalobjekt.

Anteckning om tipsDu kan även lägga till en visualisering bland originalobjekten genom att högerklicka på den på arket och välja Länkat objektLägg till bland originalen.

Mer information

Återanvända resurser med originalobjekt

Resurspanelen