ErrorMode

Denna felvariabel avgör hur Qlik Sense ska reagera när ett fel upptäcks under skriptexekveringen.

Syntax:

ErrorMode

Argument:

Argument
Argument Beskrivning
ErrorMode=1 Standardinställningen. Skriptexekveringen avbryts och användaren ombeds att agera (non-batch mode).
ErrorMode =0 Qlik Sense ignorerar felet och fortsätter skriptexekveringen vid nästa skriptsats.
ErrorMode =2

Qlik Sense utlöser ett felmeddelande "Skriptexekveringen misslyckades…" genast, utan att användaren uppmanas att agera i förväg.

Exempel:

set ErrorMode=0;