monthname - skript- och diagramfunktion

Denna funktion returnerar ett visningsvärde med månaden (formaterat enligt skriptvariabeln MonthNames) och året med ett underliggande numeriskt värde som motsvarar en tidsmarkör för den första millisekunden av månadens första dag.

Syntax:

MonthName(date[, period_no])

Returnerad datatyp: dual

Argument:

Argument
Argument Beskrivning
date Det datum som ska evalueras.
period_no period_no är ett heltal som om det är 0 eller utelämnas anger månaden som innehåller date. Negativa värden i period_no anger föregående månader och positiva värden anger efterföljande månader.