inweek - skript- och diagramfunktion

Denna funktion returnerar True om timestamp ligger inom den vecka som innehåller base_date.

Syntax:

InWeek (timestamp, base_date, period_no[, first_week_day])

Returnerad datatyp: Boolesk

Argument:

Argument
Argument Beskrivning
timestamp Det datum du vill jämföra mot base_date.
base_date Datum som används för att utvärdera veckan.
period_no Veckans startpunkt kan flyttas med period_no. period_no är ett heltal där värdet 0 anger den vecka som innehåller base_date. Negativa värden i period_no anger föregående veckor och positiva värden anger efterföljande veckor.
first_week_day

Som standardinställning är veckans första dag måndag, och börjar vid midnatt mellan söndag och måndag. Om du vill att veckan ska starta en annan dag anger du den flyttade startpunkten med first_week_day. Denna kan ges som ett helt antal dagar och/eller delar av en dag.