Hämta installationsfiler

Qlik Cloud utnyttjar verktyg och kopplingar som är installerade i dina egna system. Administratörer kan hämta de här verktygen från sidan Verktyg i Qlik Cloud eller från Qlik-hämtningsplatsen. Du kan hitta platsen i Qlik-forumet under Support > Produktnyheter > Hämtningar.

Gör följande:

1. Klicka på profilikonen längst upp till höger i Qlik Cloud och klicka sedan på Profilinställningar.

2. Under Annat klickar du på Verktyg.

3. Välj en fil att hämta.

Alternativt gör följande:

1. Gå till Qlik-hämtningsplatsen.

2. Välj en av kategorierna Dataanalys, Dataintegrering eller Mervärde och välj sedan din produkt.

3. Använd filtren för att begränsa listan med möjliga hämtningar.

4. Klicka på en hämtningslänk om du vill börja hämtningen.

Exempel från hämtningsplatsen där filerna har filtrerats på produkt och version.

Hämtningsplatsen med filter tillämpade