Ladda appdata

Appar i hubben uppdateras inte automatiskt när datakällorna uppdateras. När en app laddas uppdateras den med aktuella data från appens datakällor.

För att ladda en app i hubben behöver du ha följande åtkomsträttigheter inställda i QMC:

• Uppdatera åtkomst till appen.

• Läsrättigheter till HubSection_Task-resursfiltret.

• Läs- och skapanderättigheter till ReloadTask-resursfiltret.

Appladdningar kan schemaläggas i QMC. Mer information finns i Skapa laddningsuppgifter (endast på engelska). Laddningsuppgifter kan hanteras i hubben. Mer information finns i Hantera laddningsuppgifter för appar.

• Högerklicka på appen och välj Ladda.