Lägga till berättelser till de offentliga berättelserna i en app

Du kan godkänna att publicerade berättelser ska läggas till i de offentliga berättelserna i appen. Detta gäller både publicerade berättelser du själv äger och gemensamma berättelser. Till skillnad från publicerade berättelser, inkluderas berättelser som läggs till i offentliga berättelser när en app kopieras eller exporteras. Genom att lägga till berättelser till dina offentliga berättelser kan du utveckla de offentliga berättelserna i appen tillsammans med andra.

Gör följande:

• Höger-klicka på en gruppberättelse eller en av dina publicerade berättelser i din app och välj Godkänn.

Berättelsen ingår nu i appens offentliga berättelser.

Tips: Du kan även lägga till en berättelse i vyn för Data Storytelling genom att klicka på ¨ och välja Godkänn, eller genom att trycka länge/högerklicka på en berättelse i berättelsenavigeraren.