Lägga till data från QDC Catalog Service

PÅ DEN HÄR SIDAN

Lägga till data från QDC Catalog Service

Qlik Data Catalyst kan mata in, profilera, förfina, katalogisera och publicera data som lagras i QVD-filer. En Qlik Sense-användare kan dra nytta av att Qlik Data Catalyst kan organisera och hitta QVD-filer med hjälp av Qlik Data Catalyst for QVDs, utan att lämna Qlik Sense-miljön. Hitta och välj QVD:er enkelt från datahanteraren i Qlik Sense. Du behöver inte leta dig fram i komplexa mapphierarkier eller förlita dig på filnamngivningskonventioner.

Observera: Du behöver ha åtkomst till Qlik Data Catalyst för att använda QDC Catalog Service och för att visa QVD-katalogen från datahanteraren i Qlik Sense.

Katalogtjänst

QDC Catalog Service erbjuder omedelbara insikter och åtgärder för QVD:er i hela dataekosystemet, tillgängliga direkt från Qlik Sense.

• KPI-ramverk som mäter QVD:er mot drifts-, storleks- och popularitetssiffror.
  • Sök bland och filtrera dina data.
  • Visa information om radantal, fältantal, senaste laddning, relativ sökväg, källa, taggar och KPI-resultat

Integrera Qlik Data Catalyst

Mer information om hur du konfigurerar integreringen mellan Qlik Data Catalyst och Qlik Sense Enterprise finns i Integrera Qlik Data Catalyst med Qlik Sense Enterprise (endast på engelska).

Använda QDC Catalog Service i Qlik Sense Enterprise

Du kan lägga till QVD-data som finns i QDC Catalog Service i din app snabbt genom Datahanteraren, se Lägga till data till appen

QDC Catalog Service-vy i Qlik Sense Enterprise on Windows

Mer information om Qlik Data Catalyst for QVDs finns i Vad är Qlik Data Catalyst för QVD:er?