QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

Utforska appar på en liten skärm

Om du använder Qlik Sense på en mycket liten skärm (480 pixlar bred eller mindre) så kan du göra urval och navigera mellan appar, ark, visualiseringar och berättelser, men du kan inte skapa nytt innehåll, redigera ark, berättelser eller visualiseringar, ta ögonblicksbilder eller använda insiktsrådgivaren.

Detta är en del av en responsiv Qlik Sense-upplevelse som också anpassar navigering och element i användargränssnittet till den enhet eller webbläsarstorlek du använder när du arbetar med Qlik Sense.

Använda Qlik Sense på en liten skärm

När du använder Qlik Sense på en liten skärm, så kan du utforska och göra upptäckter i appen.

Navigering

Den övre navigeringspanelen används för att komma åt hubben, app-översikten och hjälpfunktionen. Den nedre navigeringspanelen används för att bläddra mellan ark, berättelser och visualiseringar. Du kan dölja navigeringspanelerna för att få mera plats för att utforska appen. Om du ändrar från stående till liggande läge ser du också mer information i vissa situationer.

Hubben

Du kommer till hubben med åtkomst till olika strömmar, beroende på dina användarrättigheter. Du kan navigera mellan olika appar i strömmarna.

Upptäcka och analysera

Du kan utforska ark, och även i detalj gå in och se alla visualiseringar i helskärmsläge. Du kan navigera mellan visualiseringar en i taget och göra val i dem. I helskärmsläge har du även tillgång till menyn för visuell utforskning högst upp.

Använda Data Storytelling

Du kan spela upp berättelser i appen men inte redigera dem. När du spelar upp en berättelse måste du gå till arkvyn för att visa arket och göra val.

Använda bokmärken

Du kan använda befintliga bokmärken och skapa dina egna bokmärken.