Skapa nya berättelser

Gör följande:

  1. Klicka på Story Mode för att visa berättelserna, från appöversikten eller arkvyn.

  2. Klicka på Create new eller Skapa ny berättelse.

    En ny berättelse skapas och får namnet Min nya berättelse.

  3. Ge din berättelse en meningsfull rubrik och lägg till en beskrivning om du vill.
  4. Klicka utanför textområdet för att spara namnet och beskrivningen.

Den nya berättelsen sparas.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?