Skapa berättelser

En berättelse låter dig samla insikter och skapa berättelser utifrån dina data. Du strukturerar berättelsen för att övertyga dina åhörare.

För att uppnå det tar du ögonblicksbilder av dina visualiseringar och placerar dem i bilder. För att betona dina bilder kan du använda visuella effekter, samt lägga till text och former. Du kan också bädda in ark för att göra berättelsen interaktiv.

En berättelse är kopplad till sin app, så kan du komma tillbaka till data i realtid när som helst för att upptäcka nya och dolda berättelser.