Arbeta med andra i molnhubben

Molnhubben är en samarbetsmiljö för att både utveckla och dela innehåll med andra.

Du kan använda delade utrymmen för att utveckla och dela innehåll med andra medlemmar av din molnhubb. Du kan även dela dina personliga appar med andra medlemmar i molnhubben.

Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

Du kan göra dina ark, bokmärken och berättelser offentliga så att användare med åtkomst till din app kan visa dem.

Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

Samarbeta i delade utrymmen

Ett delat utrymme är en användarskapad del av molnhubben som möjliggör delning av appar för att utevckla i samarbete med andra och kontroll av visningsåtkomst.

Arbeta i delade utrymmen

Dela personliga appar

Du kan dela dina personliga appar för visning för andra medlemmar i din molnhubb.

Dela appar i molnhubben