Dela och ladda ned appinnehåll i molnhubben

Du kan dela insikter från dina appar. Du kan hämta ark och visualiseringar som PDF-filer och bilder. Du kan även hämta data i en visualisering som en xlsx-fil.. Om användare har åtkomst till din molnhubb kan du dela länkar till visualiseringar med anpassade urvalstillstånd, vilket gör att du kan dela nya insikter snabbt.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?