Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

I appöversikten kan du göra ark, bokmärken och berättelser offentliga eller privata. Du kan även flytta om ark och berättelser.

Nya objekt som läggs till i appöversikten är alltid privata. Privata objekt kan bara ses av dig. Offentliga ark, bokmärken och berättelser kan ses av alla. Om du gör ett objekt offentligt är du inte längre ägaren. Om du gör ett objekt privat blir du ägaren.

Du kan flytta om ark och berättelser genom att dra dem.

Observera: Om du inte kan flytta om ark genom att dra dem, inaktiverar du Touch-skärmläge i den globala menyn.

Göra ett ark offentligt

Detta gäller ark, bokmärken och berättelser.

Gör följande:

1. Öppna appen i appöversikten.
  2. Under Mina ark söker du upp arket du vill göra offentligt.
  3. Högerklicka på arket och välj Gör offentligt i listrutan.

Using the dropdown to make a sheet public.

Arket är nu offentligt. Du är inte längre ägaren.

Göra en berättelse privat

Detta gäller ark, bokmärken och berättelser.

Gör följande:

1. Öppna appen i appöversikten.
  2. Under Offentliga berättelser söker du upp berättelsen du vill göra offentlig.
  3. Högerklicka på berättelsen och välj Gör privat i listrutan.

Using the dropdown to make a story private.

Du är nu ägare till berättelsen.