Villkorsfunktioner

Alla villkorsfunktioner utvärderar ett villkor. Sedan returnerar de olika svar beroende på villkorets värde. Funktionerna kan användas i dataladdningsskriptet och diagramuttryck.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?