BitCount - skript- och diagramfunktion

BitCount() hittar hur många bitar i den binära motsvarigheten till ett nummer som är inställda på 1. Denna funktion returnerar alltså antalet inställda bitar i integer_number, där integer_number tolkas som ett signerat 32-bitars heltal.

Syntax:  

BitCount(integer_number)

Return data type: heltal

Examples and results:  

Exempel Resultat
BitCount ( 3 ) 3 är binärt 101, detta returnerar därför 2
BitCount ( -1 ) -1 är 64 ettor binärt, detta returnerar därför 64

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?