Fältfunktioner

Dessa funktioner kan endast användas i diagramuttryck.

Fältfunktioner returnerar antingen heltal eller strängar som identifierar olika aspekter av fälturval.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Räknefunktioner

Fält- och urvalsfunktioner

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?