Ta bort bokmärken

Bokmärken kan tas bort på flera olika sätt.

Ta bort ett bokmärke i arkvyn

Gör följande:

  1. I arkvyn, klicka på Bookmark i verktygsfältet.

  2. Klicka på ] bredvid det bokmärke som du vill ta bort.

  3. Klicka på @.
  4. Klicka på Ö.

  5. För att bekräfta att du vill ta bort bokmärket klickar du på Ta bort i dialogen.

Bokmärket tas bort.

Ta bort ett bokmärke från appöversikten

Gör följande:

  1. Från appöversikten klickar du på > för att visa bokmärkena.

  2. Klicka på ] bredvid det bokmärke som du vill ta bort.

  3. Klicka på @.
  4. Klicka på Ö.

  5. För att bekräfta att du vill ta bort bokmärket klickar du på Ta bort i dialogen.

Bokmärket tas bort.

Tips: I bokmärkesdialogen kan du trycka länge/högerklicka på ett bokmärke och välja Ta bort.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?