Dela appar i molnhubben

När du delar appar får andra användare i molnhubben tillgång till dina insikter.

Dela en app genom att klicka på More och välja Dela. Du kan dela din app med enskilda medlemmar i din molnhubb eller med alla i molnhubben. I Detaljer kan du se vem din app har delats med.

Molnhubbens medlemmar kan interagera med appen du har delat, men de kan inte skapa community-innehåll som ark, diagram och berättelser. Medlemmarna kan dela länkar till diagram i appar med urvalen de har gjort. Om du vill att andra medlemmar i molnhubben ska kunna redigera din app, kan du flytta den till ett delat utrymme och ge molnhubbens medlemmar redigeringsåtkomst i utrymmet.

Om du använder Qlik Sense Enterprise med en molnhubb delar du appar på ungefär samma sätt som när du publicerar appar i en samling. Appar som publiceras i en samling kan distribueras till specifika användare. Appar som delas i en molnhubb delas med alla användare som har åtkomst till hubben. Om du har Qlik Sense Enterprise och vill dela en app med specifika användare ska du publicera appen i dina samlingar istället för att dela appen. Mer information finns i Publicera appar till molnhubbar med taggar..