Hämta installationsfiler

Qlik-hämtningsplatsen ger dig filerna du behöver för att installera och uppgradera Qlik-produkterna.

Gör följande:

1. Gå till Qlik-hämtningsplatsen.

Anteckning om informationDu hittar HämtningsplatsenQlik Community under Support > Produktnyheter > Hämtningar.
  2. Välj en av kategorierna Dataanalys, Dataintegrering eller Mervärde och välj sedan din produkt.
  3. Använd filtren för att begränsa listan med möjliga hämtningar.

4. Klicka på en hämtningslänk om du vill börja hämtningen.

Exempel från hämtningsplatsen där filerna har filtrerats på produkt och version.

Hämtningsplatsen med filter tillämpade