Hjälp för utvecklare

Med API:er och verktyg i Qlik Sense kan du bygga, utöka och driftsätta anpassade datadrivna program. Du kan enkelt skapa kombinationsprogram, appar och visualiseringar när du behöver dem, och bädda in funktionsrika och engagerande analyser i programmen.

I Kom igång med API:er (endast på engelska) kan du kan läsa om hur du börjar använda Qlik Sense-API:er, och här finns även referensdokumentation om API:er.