QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

Deleting user sync tasks

User synchronization tasks are deleted when you delete the user directory connector (UDC).  You cannot delete only the user sync task.

Deleting user directory connectors and users

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?