Felsökning – upptäcka

I det här avsnittet beskrivs problem som kan uppstå när data upptäcks och analyseras i Qlik Sense.

Min sökning ger inga resultat

Possible cause

Du har låst urval.

Proposed action

Lås upp urval och genomför sedan en ny sökning.

Gör följande:

1. Klicka på urvalet med Locked.
  2. Klicka på Locked för att låsa upp.
  3. Gör en ny sökning.

Min sökning med insiktsrådgivaren ger inga resultat

Possible cause

Du letar efter ett fält som inte är ett originalobjekt.

Proposed action

Leta efter ett originalobjekt istället. Du kan dessutom använda smartsökning för att hitta fält som inte är originalobjekt.

Ofullständig visualisering

Ingen visualisering visas, istället visas felmeddelandet Ofullständig visualisering.

Possible cause

Visualiseringen innehåller datafält som du inte har åtkomst till.

Proposed action

Kontakta din Qlik Sense-administratör för att se om du kan få åtkomst till de utelämnade datafälten så att du kan använda visualiseringen.