Lägga till en ögonblicksbild på en sida

Du kan lägga till ögonblicksbilder från ditt Bildbibliotek på sidor.

Gör följande:

1. Gå till storytelling-vyn och klicka på Snapshot i panelen med verktyg för berättelser.

Bildbiblioteket öppnas. Datummarkören och eventuella anteckningar hjälper dig att skilja mellan dina ögonblicksbilder.

2. Välj en ögonblicksbild och dra den till sidan.

Ögonblicksbilden fästs vid rutnätet. Du kan använda piltangenterna på tangentbordet för att flytta den fritt.

Ögonblicksbilden placeras på sidan.