QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

ProductVersion - skript- och diagramfunktion

Denna funktion returnerar komplett information om Qlik Sense-version och byggnummer i form av en sträng. Funktionen är utfasad och ersatt med EngineVersion().

EngineVersion - skript- och diagramfunktion

Syntax:  

ProductVersion()

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?