Avpublicera ett ark

Du kan omvandla ett ark som du har publicerat till att bli otillgängligt för andra genom att avpublicera det.

Gör följande:

1. Gå till appöversikten och klicka på App objects för att visa arken.

2. Du hittar det publicerade arket under Publicerat av mig.
  3. Högerklicka/tryck länge på arket och välj Avpublicera.

Nu visas dialogen Avpublicera ett ark.

4. Klicka på Avpublicera.

Arket avpubliceras och flyttas från Publicerat av mig till Mina ark.

Arket är inte längre tillgängligt för andra appanvändare.

Tips: Du kan även avpublicera ett ark i arkvyn genom att klicka på  och välja Avpublicera ark, eller genom att trycka länge/högerklicka på ett ark i arknavigeraren.

See also: