Publicera till Qlik Sense Enterprise-strömmar för Qlik Sense Mobile

Qlik Sense-appar och kombinationsprogram som publiceras till en ström i Qlik Sense Enterprise kan visas i Qlik Sense Mobile-appen.

Användare som har installerat Qlik Sense Mobile-appen kan interagera med Qlik Sense-appen i strömmen, förutsatt att de har rätt åtkomstbehörigheter.

Ofta utvecklas Qlik Sense-appar i en webbläsare som är ansluten till en Qlik Sense Enterprise-server. När din Qlik Sense-administratör publicerar en app eller ett kombinationsprogram blir den samtidigt tillgänglig i Qlik Sense Mobile-appen. Qlik Sense November 2018 krävs för åtkomst till kombinationsprogram från Qlik Sense Mobile-appen.

Administratören konfigurerar åtkomstbehörigheter i QMC. Administratören kan dessutom konfigurera om en Qlik Sense-app kan laddas ner från en ström i Qlik Sense Mobile-appen eller inte. När du laddar ner Qlik Sense är den även tillgänglig för visning offline.

Observera: Hämtning av Qlik Sense-appar för åtkomst offline stöds för närvarande bara på Qlik Sense Mobile-appen för iOS.

Du behöver inte installera Qlik Sense Mobile-appen för att kunna publicera för den mobila appen. Vi rekommenderar dock testning av alla Qlik Sense-appar i den mobila appen om det är där appen ska användas.

Se: Publicera till Qlik Sense Enterprise-strömmar

Se: Utveckla appar för Qlik Sense Mobile-appen