Lägga till berättelser i en apps grundberättelser

Du kan godkänna publicerade berättelser, både sådana du publicerat själv och gruppberättelser, för att lägga till dem till appens grundberättelser. Till skillnad från publicerade berättelser inkluderas berättelser som läggs till grundberättelserna när en app kopieras eller exporteras. Genom att lägga till berättelser till grundberättelserna kan du utveckla din apps grundberättelser tillsammans med andra.

Gör följande:

• Höger-klicka på en gruppberättelse eller en av dina publicerade berättelser i din app och välj Godkänn.

Berättelsen ingår nu i appens grundberättelser.

Tips: Du kan även lägga till en berättelse i vyn för Data Storytelling genom att klicka på ¨ och välja Godkänn, eller genom att trycka länge/högerklicka på en berättelse i berättelsenavigeraren.