Jämföra versioner av Qlik Sense

Det finns en del skillnader mellan Qlik Sense Desktop och Qlik Sense Enterprise:

• Du kan endast köra Qlik Sense Desktop på din lokala Windows-dator. Användning av flera skärmar eller surfplattor stöds ej.
  • Appar kan inte publiceras i Qlik Sense Desktop och det finns därför inget stöd för strömmar.
  • Du kan dela appar med Qlik Sense Cloud.
  • Säkerhetsfunktioner stöds inte i Qlik Sense Desktop.
  • Det finns ingen funktion för att spara automatiskt i Qlik Sense Desktop- du måste spara ditt arbete manuellt genom att klicka på Spara i verktygsfältet. Appen sparas automatiskt när skriptet laddas på nytt.
  • Det finns inte stöd för att skapa dubbletter av appar i Qlik Sense Desktop.
  • Qlik Sense Desktop använder språket som är angivet i ditt operativsystem och det går inte att byta språk.