Qlik Sense Cloud

Qlik Sense Cloud är tillgängligt från alla enheter. Du kan upptäcka och dela insikter på ett säkert sätt var du än är. Du behöver inte distribuera eller underhålla någon programvara.

• Skapa appar och visualiseringar med egna data eller datauppsättningar från Qlik DataMarket. Med Qlik Sense Cloud Business kan du även ansluta till datakällor från tredje part som Salesforce.com och schemalägga automatiska uppdateringar av data.

• Dela appar och visualiseringar med andra användare i strömmar. Du kan visa och interagera med appar som delats av andra användare i strömmar som du följer.
  • Dela ditt innehåll med team eller arbetsgrupper och låt andra bidra till innehållet.

(Qlik Sense Cloud Business krävs).

Registrera användning av Qlik Sense Cloud

Om du vill skapa och dela appar med andra som använder Qlik Sense Cloud behöver du skapa ett konto och logga in.

Gör följande:

1. Gå till qlikcloud.com.

2. Klicka på knappen Registrera dig för att ange din information och skapa ett konto.

När du fyllt i registreringsformuläret får du ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din adress. När du gjort det kan du börja använda Qlik Sense Cloud.

När du registrerar dig får du ett Qlik Sense Cloud Basic-konto utan kostnad. Det här är ditt personliga moln.

Om du uppgraderar till Qlik Sense Cloud Business aktiveras ytterligare funktioner.

See also: