SecondaryDimensionality - diagramfunktion

SecondaryDimensionality() returnerar antalet dimensionspivottabellrader som har icke-aggregerat innehåll, d.v.s. inte innehåller delsummor eller dolda aggregeringar. Denna funktion motsvarar funktionen dimensionality() för horisontella pivottabelldimensioner.

Syntax:

SecondaryDimensionality( )

Return data type: heltal

Limitations:

Såvida funktionen SecondaryDimensionality inte används i pivottabeller returnerar den alltid 0.