Tillämpa bokmärkesurval

Du kan tillämpa de urval som finns sparade i ett bokmärke på alla ark och visualiseringar i appen.

Tillämpa urval

Gör följande:

1. I arkvyn, klicka på Settings i verktygsfältet.

2. Tryck länge eller högerklicka på det bokmärke som du vill tillämpa urval från och klicka sedan på Tillämpa urval.

Observera: Om det inte finns några urval sparade i bokmärket är alternativet Tillämpa urval inaktiverat.

Urvalen som finns sparade i bokmärket tillämpas nu. Eventuella tidigare urval raderas.

Tillämpa urval och gå till ark

Gör följande:

1. I arkvyn, klicka på Settings i verktygsfältet.

2. Klicka på det bokmärke som du vill tillämpa urval från.

De urval som har sparats i bokmärket tillämpas nu och det ark som bokmärket kommer från visas. Eventuella tidigare urval raderas.

Tips: Du kan även tillämpa bokmärkesurvalen från appöversikten med hjälp av samma metod.